Лекуващите лекари на Алексей Навални в затвора докладваха какви са резултатите

...
Лекуващите лекари на Алексей Навални в затвора докладваха какви са резултатите
Коментари Харесай

Състоянието на Навални изисква операция

Лекуващите лекари на Алексей Навални в пандиза докладваха какви са резултатите от прегледа, изработен от така наречен граждански медици. Заедно с двете хернии на гръбначния дирек са се появили кисти на черния дроб, има и нарушаване на чувствителността на краката. Това е обяснено в писмо на затворническите лекари до управлението на поправителната колония, в която Навални излежава присъдата си. Писмото бе оповестено в.

Затворническите лекари означават, че обследването е направено  от самостоятелна група медици, в чиито дейности няма спор на ползи. 

Медицинските документи включват изводи на невролог, неврохирург, гастроентеролог, нефролог, биохимичен разбор на кръвта и урината, ЯМР на гръбначния дирек и други Изследванията са от 20 април. 

Установено е, че има промени в проводимостта на нервните окончания  и на двата крайници. Снимките демонстрират кисти в черния дроб и проблеми с жлъчния мехур. Има отклонения и в разбора на кръвта и урината. Неврологът е открил понижаване на коремните рефлекси, рефлексите на сухожилията на ръцете, неявяване на инстикт в коляното на десния крайник и забавени рефлекси на лявото коляно. 

Диагнозата на така наречен цивилен лекари е остеохондроза, две хернии на гръбначния дирек, продължителен панкреатит и холецистит, чернодробни кисти. Лекарите не изключват потребността от хирургическа интервенция поради енефективността на провежданата терапия и обостряне на симптоматиката. 

Навални прекара в гладна стачка от 31 март до 23 април, с цел да бъде прегледан от цивилен лекари. Навални се оплаква от мощни болки в гърба, които обездвижиха и крайници му. Все още не е ясно какво ще реши затворническата администрация за лекуването на опозиционера. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР